2010-12-11

Låna Pengar


På senare år har smslån blivit populärt samt där finns det normalt sett ingen ränta utan endast avgifter. Det finns massor grejer som du bör tänka på innan du lånar pengar då det i princip alltid finns ett premiss på en motprestation av dig som låntagare för att få låna pengar.

Vid en ansökan om lån förbättras ofta dina chanser att få ditt lån beviljat om du kan förära banken förslag på en avbetalningsplan för hur ditt lån av pengar ska återbetalas. Om du som låntagare kan erbjuda en säkerhet för lånet samt icke har någon betalningsanmärkan kan du ofta få en lägre ränta/avgift då det är mindre chanstagning för banken att låna pengar till dig. Med andra ord vill de ha tillbaka pengarna du lånat plus avgift och/eller ränta på de pengarna. Anledningarna till att röva ett lån är många. Denna motprestation brukar normalt sett innebära att du som låntagare är skyldig långivaren att betala avgifter som ränta samt ibland uppläggningsavgift för lånet. En grunka som man dock bör ha klart för sig innan man lånar pengar är det att inga företag lånar ut pengar för att vara snälla utan de gör de för att de ska tjäna pengar på dig som låntagare. För mer information om att låna pengar samt långivare se länkarna. Det kan vara när du köper bil eller när du köper bostad eller när du vill bjuda familjen på semester.

Vilka är det då som ansöker om lån av pengar? Jo det är de massor då de massor någon genomfart behöver mer pengar än vad man har på sitt bankkonto. Långivare kontrollerar ofta din finansiella status innan de beviljar dig lånet som du ansökt om. Därmed är det en stor fördel om du har en fast inkomst. Två andra delar som ofta påverkar om ett lån blir godkänt eller icke är om du kan lämna säkerhet för lånet samt om du har en betalningsanmärkming eller ej.

För att få låna pengar i Sverige måste du vara 18 år, men det räcker icke endast med åldern utan du måste visa att du har möjlighet att kunna betala tillbaka pengarna för lånet.


För mer Information:
© 2010 Alla rättigheter reserverade.