2010-12-11

Mobillån


Vanliga villkor är ålder, betalningsanmärkningar, svensk medborgare samt en viss årsinkomst. Om långivaren har liten kö samt personal på plats för att bevilja lånet kan pengarna vara på ditt konto inom minuter! Ofta görs även en kreditprövning på dig som låntagare där mobillångivaren kontrollera din ekonomiska status som betalningsanmärkningar etc. Via långivarnas hemsidor där du kan fylla in din ansökan väl så enkel som via mobilen samt få ett snabbt svar på din låneansökan. Smslån är perfekt för dig som behöver snabba pengar. Se mer information för tips på olika aktörer där du kan ansöka om smslån.

smslån eller SMSlån som det även kallas är en form av snabba mikrolån. Vilka av dessa villkor som gäller för en viss långivare av smslån varierar kraftigt samt det är ofta värt att besöka massor långivare innan du bestämmer dig. En annan mer eller mindre standard när man tar smslån är att man normalt har 30 dagar på sig att betala tillbaka lånet plus avgiften. Ofta har du som låntagare möjlighet att låna 1000, 2000 eller 3000 genom mobillån. Faktum är att man kan röva så kallade smslån via andra medier än mobilen, t.ex.

De massor smslån är räntefria samt istället för ränta betalar du som låntagare istället en avgift.

För att få röva ett smslån gäller det olika regler hos olika långivare. Om du icke har någon betalningsanmärkning ökar chansen att lånet blir beviljat. Avgiften för ett smslån kan variera kraftigt mellan olika långivare men att låna 3000 kr brukar normalt sett kosta runt 500 kr.


För mer Information:
© 2010 Alla rättigheter reserverade.