2010-12-11

Privat lån
Om man får sin ansökan om privat lån godkänd är det normalt att det ska återbetalas månadsvis. Det finns även långivare som kan erbjuda dig privat lån trots att du har betalningsanmärkningar.

Det finns idag dock massor seriösa aktörer som kan erbjuda dig ett privat lån utan att du har fast jobb eller kräver någon form av säkerhet. Med privat lån kan du snabbt lösa andra dyra lån samt sänka dina lånekostnader. Det finns vissa premiss på dig som ska söka privat lån hos en bank eller annan finansiellt verksamhet. Kreditvärdighet kan bestå av massor olika parametrar beroende på vilken långivare man ansöker hos. Normalt brukar parametrar som ålder, lön, medborgarskap samt betalningsanmärkningar ingå i en persons kreditvärdighet. Dessa parametrar kan även påverka räntan på privat lånet. En stor fördel är om du har ett fast jobb samt därmed en fast inkomst när du söker lånet. För det första är det normalt att du som låntagare måste vara mellan 18-74 år för att kunna få ett privat lån. Denna betalning täcker in både ränta samt amorteringsavgiften för privat lånet. Normalt sett kan man säga att om man saknar betalningsanmärkningar samt man som låntagare kan förära någon form av säkerhet för lånet som en fastighet, bil eller dylikt.

Under processen för låneansökan för ett privat lån är det normalt att långivaren kontrollerar låntagarens kreditvärdighet. Det är även en fördel om du saknar betalningsanmärkningar.


För mer Information:
© 2010 Alla rättigheter reserverade.