2010-12-11

SMSlån
Kraven för att få röva ett mobillån är att du är 18 år samt vara skriven i Sverige.

För att ansöka om ett mobillån skickar man normalt sett ett SMS till långivaren samt därefter får man ett svar där man anger sina personuppgifter som man svarar på därefter får man besked om lånet blivit beviljat eller icke. Det är ofta som förr nämnt även möjligt för dig med betalningsanmärkning att få ett SMSlån. Vi har icke längre tid att planera samt spara pengar samt vi har synnerligen icke tid att vänta på att pengar ska komma i på vårt konto utan vi vill få pengar snabbt, när vi behöver dem samt detta är en av de främsta anledningar till att mobillån eller mobillån som det även kallas har blivit så populärt.

Genom ett SMSlän kan du låna pengar snabbt genom att skicka ett SMS till massor olika långivare som snabbt kan föra över pengarna till ditt konto, ofta inom 15 minuter.

mobillån är en form av mikrolån vilket innebär att det rör sig om mindre summor, ofta mellan 1000-3000 kr. Om du skulle få avslag får du ofta svar inom kort, du KAN även få avslag trots du icke har någon betalningsanmärkning. Normalt sett har man 30 dagar att betala tillbaka pengarna plus en avgift till långivaren. En fördel för massor är att massor långivare av mobillån beviljar ansökningar från personer med betalningsanmärkningar. Det går ofta även att ansöka via SMS långivares hemsidor.
. Detta innebär en stor skillnad mellan traditionell bankverksamhet som ofta tar lång tid på sig innan man får pengarna. Mobillån har under de senaste åren blivit en stor hit då de lånen man tar genom mobillån passar det liv massor av oss lever idag.


För mer Information:
© 2010 Alla rättigheter reserverade.