2010-12-11

Snabblån


Om din ansökan beviljas finns pengarna på ditt konto inom kort samt några dagar senare skickas normalt sett en faktura för lånet plus avgiften.

När man ansöker om ett snabblån är det ofta normalt att handläggningen av ansökan sker mycket snabbt samt du får ditt svar bums om du ansöker under arbetstid. Ofta lånar man 500, 1000, 2000 eller 3000 kronor som man får insatta på sitt konto om lånet godkänns. Snabblån ska främst tas för att lösa kortsiktiga ekonomiska problem, icke långsiktiga.

För att få röva ett snabblån finns det vissa grejer som måste vara uppfyllda, du måste vara 18 år, ibland krävs en säkerhet samt du bör icke ha någon betalningsanmärkning.

Snabblån är en bra lösning för dig som får en oväntad kostnad, din bil går sönder samt måste repareras, du behöver pengar för att betala en självrisk eller dylikt. Ett snabblån har dock massor negativa sidor för dig som låntagare då de ofta är höga avgifter samt kort avbetalningstid på snabblån. Det är i dessa sammanhang som snabblån kan vara en bra lösning. Sedan har man normalt sett runt 30 dagar att betala tillbaka dessa pengar samt en avgift till långivaren. Att röva ett snabblån innebär att du som låntagare ett sätt att snabbt komma åt pengar. Idag finns det dock massor företag som icke kräver varken säkerhet eller att du är fri från betalnigsanmärkning för att godkänna ett lån till dig. Normalt sett rör det sig om mindre belopp när man ansöker om ett snabblån.


För mer Information:
© 2010 Alla rättigheter reserverade.